hvid essens

Hvid Essens – Pakke

I løbet af de 10 uger vil du få mere kontakt til dine ressourcer, som er bosiddende i dig som nærvær/tilstedeværelse, jordforbindelse, vilje, indre støtte, soliditet, selvtillid, commitment, og retning. Når disse ressurser eller tilstande sidder i din krop, vil de give dig en dyb følelse af afslapning og ro. Som om du er solid som et stort bjerg, der ikke rykkes og ikke går af rigiditet, men fordi du er tilstede her og nu. Du vil få en oplevelse af, at du har det der skal til for at leve det liv som du ønsker dig, uden at du skal anstrenge dig.

I løbet af de 10 uger vil du få mere klarhed over det jeg kalder for den “falske vilje” egoets vilje.
Den vilje hvor du anstrenger dig og sammentrækker og spænder i din krop for at kunne opnå dine mål. Den “sande” vilje er uanstrengt, den er ikke sammentrukket, den er afslappet og den er proportionel i sin brug af energi.

Når vi oplever vores “sande vilje” giver det en afslapning i vores krop og du møder livet med optimisme og “ægte håb”. Ægte håb er livsbekræftende og det er livs affirmativt. “Ægte håb” handler om at være tilstede her og nu med det som er uden at skubbe noget væk.
Kort sagt “ægte håb” giver dig en oplevelse at du kan rumme livet og dets udfordringer uden at blive væltet omkuld. Denne tilstand som jeg her beskriver kaldes for den hvide essens.

Den kaldes for den hvide essens, fordi den kan ses som hvid for det indre øje, og hvid er også farven for zen buddhisme. Hvid repræsenterer også renhed, ligesom sne. Når du er i kontakt med den hvide essens, vil du opleve at dit fokus går fra hovedet ned til din mave.
At du bliver centreret, afslappet, tilstede og i kontakt med din krop.

At du begynder på at leve dit liv på en uanstrengt måde. Når jeg siger at du lever dit liv på en uanstrengt måde, betyder det ikke at du ikke deltager, men at du møder det livet bringer dig, at du er i kontakt med din indre retning.
Når du oplever at du er tilstede, solid, og at du har viljen, gøre det der skal gøres, og at du oplever en støtte indenfra, så giver det dig selvtillid, og når du har selvtillid kan du committe dig til en retning.

Mange af os er bange for commitment, fordi vi har den overbevisning, at det betyder at vi ikke kan komme ud af det igen eller det varer for evigt.
Commitment handler om at være tilstede og nærværende. Commitment handler om at vælge dette øjeblik til. Og når du kan vælge dette øjeblik til, kan du også få en retning i dit liv.

Du vil efter de 10 uger opleve dig selv som mere tilstede og nærværende, din krop vil være mere afslappet, du vil opleve dig selv som værende mere solid, at du kan støtte dig selv indenfra, du har mere selvtillid og at du har det der skal til for at begå dig i livet.
Du vil desuden få et overblik over, hvad er det som gør at du ikke kan være afslappet i livet? Hvorfor er det svært for dig at committe dig? Hvad er det som forstyrrer dit nærvær og din tilstedeværelse? Hvordan skræmmer den indre kritiker dig til anstrenge dig?

De 10 uger vil være fordelt over 10 individuelle sessioner på 60 min i min klinik.
Der vil efter hver session være hjemmeopgaver som forbereder dig til næste session.

  • Pris 7499 kr, kan betales over 2 omgange.
  • 4000 kr før 1 session og 3499 kr efter 5 session.

Tilmeldingen er bindende.

Similar Posts