brokkursus

Brokkursus – Pakke

I løbet af de 10 uger vil du få mere klarhed over, hvad der kan få dig til at brokke dig. Vi siger i Danmark at brok er vores national sport. Det er ikke så langt fra sandheden. I Danmark har vi tendens til at være autoritetstro og gøre hvad normen siger. Og mange gange gør vi noget som vi ikke har lyst til, fordi det gør man jo. Når vi har gjort dette tilstrækkelig mange gange, bliver resultatet at vi bliver bitre. Og dette kan for eksempel være en af grundene til at vi i Danmark brokker os.

Hvad er så brok?

Brok er en negativ tale uden, at der kommer handling på. Det er følelser som ikke er blevet udtrykt i det øjeblik, hvor der var brug for dem. Brok kommer sig af, at noget er gået i mod vores værdier, eller vores grænser er blevet overskredet, at vi har holdt vores mening tilbage blandt andet på grund af, at vi kunne være bange for at miste kontakten. Brok kan også være en måde vi udtrykker os på når vi er blevet såret og ikke har sat en grænse. Og ved at brokke os, undgår vi at vise sårbarhed, Brok kan også være en måde vi har lært at få opmærksomhed på. Brok kan også en måde, hvor vi har lært at kommunikere i vores familie. Brok tager af vores energi, vi bliver drænet, når vi brokker os.

Brok er også vanedannende, brok har en negativ påvirkning på vores hjerne, og når vi bliver for langt tid i brok, gør vi det til en vane. Husk på det vi gør meget af, bliver vi gode til. Når vi brokker os indentificerer vi os med at være et offer, og at verden er i mod os, og vi træner os selv til at ikke at tage handling. Som sagt er brok afhængighedsskabende. Længere tids brok kan skade vores hippocampus. Det er den del af vores hjerne som har med problemløsning at gøre, og vi kan ende i en ond cirkel, hvor vores liv bliver fyldt med negativitet.

Brok gør os faktisk dummere, da vores hippocampus skrumper og det gør at det er sværere for os at finde løsninger til vores problemer. Brok bliver en del af vores verdensbillede, og negativitet bliver en del af vores karakter, og vi kan endda begynde at søge negativitet, vi kan begynde at se verden som sort/hvid. Se blot på de sociale medier, hvor muligheden for at kunne ytre vores negativitet gør os afhængige af det. Brok gør os utiltrækkende. Prøv at tænk over om du synes din partner er tiltrækkende når han eller hun brokker sig? Har du lyst til at være tæt på din partner, når din partner brokker sig?

Når du brokker dig indblander du også din partner eller dine venner i din brok, og de bliver en skraldespand for din brok, eller omvendt, når de brokker sig, bliver du en skraldespand for deres brok. Så konklusionen må være, at brok ikke bidrager noget til dig og dit liv. Når du brokker dig, giver du din power væk og du investerer i din afmagt frem for din evne til at handle.

Et 10-ugers kursus der vil vende din brok

Jeg vil gerne invitere til at udforske din brok i 10 uger. Du vil få et indblik i hvorfor du brokker dig, hvad trigger dig til at brokke dig, det vil sige, hvad er dine værdier? Hvilke følelser får du ikke udtrykt? Så du bliver efterladt i din afmagt og derfor brokker du dig? Vi smider svesken på desken. Hvilken effekt har din brok på dit liv? Hvad koster det dig at brokke dig på dit energi nivau/sundhed, dit humør, dit arbejde/karriere, dine relationer?

Du vil efter de 10 uger være klogere på konsekvenserne af din brok. Du vil kunne tillade dig at være mere sårbar. Det er jo det som brokken dækker over, og dit energi nivau vil højne. Du vil kunne tænke mere klart, kunne finde løsninger i stedet for problemer. Har du et parforhold vil du også kunne mærke en væsentlig forandring i kontakten med din partner. Du vil kunne opleve mere intimitet med din partner frem for afstand. Dine realtioner vil bære præg af at give og modtage frem for at du tager, fordi det er det brok gør.

Alt det praktiske for dette brokkursus

De 10 uger vil være fordelt over 10 individuelle sessioner på 60 min i min klinik. Der vil efter hver session være hjemmeopgaver som forbereder dig til næste session. Hvis du oplever, at du stadig brokker dig lige meget efter den 10 session, og du har lavethjemmeopgaverne og kommet til alle sessioner, så vil jeg give dig dine penge tilbage. Jeg er så sikker i min sag, at dette 10 ugers kursus vil ændre dit liv så kraftigt til det bedre.

  • Pris 7499 kr, kan betales over 2 omgange.
  • 4000 kr før 1 session og 3499 kr efter 5 session.

Tilmeldingen er bindende.

Similar Posts